Hiphopduon tillbaka med nytt album

| 5 oktober 2022 | 0 Kommentarer

Det råder väl inget större snack om annat än att rapparna Marty och Fern och deras gemensamma projekt Social Club Misfits tagit en hel kristen hiphop-värld med storm och att de har etablerat sig i genrens toppskikt. Men så är de också fenor när det gäller att skapa aktuell, rykande het musik som kan svänga lite hit och dit rent musikaliskt – men som ändå alltid har Gud i fokus.

Nu är duon tillbaka med sitt nya album ”Everybody Loves A Underdog Story” och helt klart är en sak – vi älskar även detta album! Det är, som sagt, högklassigt och fyllt med fina verk som passar både inbitna hiphop-fans och de som egentligen inte bryr sig om denna typ av musik. Ett nytt lysande verk av Social Club Misfits är här – lyssna och njut!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/album/5RjwtLy4rECKCcqF5Cbs20?si=C-82hg2SQ9qnxtEEzJ7Wfg

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar