Här är rockens framtidsnamn

| 18 november 2022 | 0 Kommentarer

Den som oroat sig för vilka som ska axla rollen som kulturbärare inom den kristna rocken efter band som Switchfoot och Needtobreathe den dag de lägger av – den behöver inte oroa sig längre. Gabel Price And Friends är sannolikt arvtagaren som kommer hålla fanan högt i genren!

När debutalbumet kom 2020 skapade de en del ”buzz” runt sig, men mycket har hänt sedan dess. Numer är de signade på ett av de största kristna skivbolagen och med sig som låtskrivare på skiva nummer två har de namn som Hank Bentley och Jon Foreman. Gabel Price och hans vänner är i synnerligen god form och bjuder på riktigt rockgodis a’la just band som Switchfoot. Nivån på albumet hög, känslan likaså och det är inget snack om saken; Gable Price And Friends är ett riktigt stort framtidsnamn!

Dessutom råkar just denna låt, ”Brother Jack”, vara en av 2022:s bästa rocklåtar!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/6YADY7Gg8saWlsAyFxYTP9?si=f7ff76bd8d7e4162

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar