Grym dance från Norge

| 20 maj 2014 | 1 Kommentar

Säga vad man vill, men göra disco det kan norskarna i Jesus Loves Electro. Inte mindre än sex danceintresserade snubbar har gjort gemensam sak i gruppen – att släppa EDM med ett kristet budskap. Och som dom gör det!

2010 startade grabbarna sin resa och har sedan dess hunnit med att spela i Holland, Slovakien och även i Sverige. Själva beskriver de vad de gör såhär: ”Det är ett party, det är en lovsångssessions, det är en vacker röra. Det är Jesus Loves Electro”. Hur bra låter inte det?!

Sedan dess har de skapat några riktigt grymma dancelåtar, som skulle funka på vilket golv som helst. ”Our God” är riktigt bra, men ”Burning Love” tycker jag imponerar ännu mer. De låter som DJ’s som Dada Life, David Guetta och Martin Garrix – och det säger inte lite!

Nämnda ”Burning Love” har nu förärats med ett gäng remixer, och tja…det är bara att lyssna och njuta. Det här är dance i världsklass!

Spotify-länk: Jesus Loves Electro – Burning Love: The Remixes
Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=rlw6SyFae7o

CS2357613-02A-BIG

 

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Kommentarer (1)

Trackback URL | RSS med kommentarer

  1. Mats skriver:

    https://www.youtube.com/watch?v=qj8jCA_zbLo
    Tycker detta är större. Carola har hitta rätt efter alla dessa år av öken vandring hos livets ord

Lämna ett svar