En kanadensare under radarn

| 1 november, 2019 | 0 Kommentarer

OK, vi har inte riktigt lärt oss hur man uttalar hans efternamn ännu. Men vi har helt klart fått lära oss att Allan Froese är ett spännande namn att hålla koll på. För den här kanadensaren dyker plötsligt upp med sin ”All Things New” och låter plötsligt som en självklarhet på vilken spellista som helst.

Det är något med låten som gör att den snabbt fastnar och sedan vill låten inte annat än att bara spelas om och om… Vi snackar glad pop, inte helt olikt exempelvis John Tibbs, Matthew West eller Tenth Avenue North. Riktigt bra – även om låten än så länge bara cirkulerat en bra bit under den breda publikens radar. In och lyssna bums, så kan du vara en av dem som om ett tag skryter om att du tidigt upptäckte Allan Froese!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/1GE44qvQTwwB86sqDbYXtY?si=CYDmQZ7xScC04SdaZ4cpVg

 

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar