En debuterande duo

| 13 februari, 2014 | 3 Kommentarer

Molly Reed och Robby Earle är inte släkt eller gifta. I stället har de slagit sina kloka ihop för att skapa musik för att föra fler till Jesus. Tja, så säger de själva, och när de nu debuterar som duon City Harbor så är det med lättsam och lättsmält pop som är som gjord för radiostationer.

Nya i branschen är duon dock inte – Molly är till exempel gift med sångaren i Mikeschair och har tidigare skrivit låtar åt artister som Amy Grant och Francesca Battistelli, vilket inte säger så lite!
För tillfället är City Harbor ute på turné med sitt helt färska debutalbum, tillsammans med etablerade radiofavoriterna Sidewalk Prophets. Och något säger mig en sak – det här är inte det sista vi hör av denna duo…

Spotify-länk: City Harbor – Like I Am

city-harbor

 

Taggar: , , , , , ,

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Kommentarer (3)

Trackback URL | RSS med kommentarer

  1. Deadly accurate answer. You’ve hit the bullseye!

  2. auto insurance skriver:

    Bonjour, je suis un webmaster, je suis toujours intéressé en partenariat avec vos sites que je veux faire 3 lien façon échange avec casinos, poker & Sport, jeux de hasard sites connexes.Veuillez m’envoyer vos bons sites & me faire savoir si vous seriez intéressé à poursuivre cette conversation further.then Contactez moi.

  3. http://www./ skriver:

    Great post Jay! I really like the idea of connecting – it’s rare to see this in leadership and it’s such a difference maker. Sounds like you had a wonderful experience.

Lämna ett svar