Elektrisk musik från Kalifornien

| 22 mars 2019 | 0 Kommentarer

Influence Music är namnet på ett skivbolag och artistkollektiv sprunget ur Anaheim-baserade kyrkan Influence Church med ett gäng låtskrivare och producenter som för ett par år sedan valde att lägga sina respektive karriärer åt sidan för att istället skapa musik med ett evighetsperspektiv, Förra året släppte de liveskivan ”Touching heaven” vars låtar streamats över tio miljoner gånger – bara på Spotify.

Nu har gänget följt upp skivan med nya EP:n ”Touching Heaven – Electric EP”, men denna gång är det med ett helt nytt sound. Fyra låtar från ”Touching heaven” har förärats i helt nya och elektroniska kläder. Dessutom har nyskrivna låten ”Electric” getts plats på EP:n. – en elektrisk, vibrerande låt som levererar starka beats när lovsång möter dancescenen.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/7AQxzmkhwBJwgSYr0qQTVf?si=AOiYrLRkS–A6txqiQI2Gg

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar