EDM från Norge

| 3 februari 2019 | 0 Kommentarer

Norrmännen Casper och Ole bevisar att vårt västra grannland är mycket mer än fjordar, torsk och lusekoftor. Tillsammans bildar de duon Jesus Loves Electro – vars namn väl egentligen säger vad det hela handlar om: de gör EDM med fokus på Gud. Det är just nämligen med discobeats som duon vill sprida Guds ord och de vill göra det genom att utmana vårt sätt att se på lovsång.

JLE har de senaste åren visat sin höga klass genom låtar som ”Burning love” och ”Perfect love”. Nu är norskarna äntligen tillbaka med nytt material i form av singeln ”Made to be”. Precis som tidigare är det kvalitativ, proffsig EDM av skarpaste snitt som gäller – och det låter fantastiskt bra. Ta fram dansskorna och höj volymen – Jesus Loves Electro kan nämligen det där med att skapa feststämning.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/1Sgs1KJe9d8CcHxglUMQ2o?si=14oyF5t-Shmb3j0qEq0tUA

 

 

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar