Dunderlåt från nya duon

| 12 september 2021 | 0 Kommentarer

Det är dags att spetsa öronen lite extra – för här vill vi presentera ett gäng som är lite utöver det vanliga. Det är inte alltid som man lyckas snubbla över så här bra debutanter – men nu har det hänt!

Chris och Ben utgör tillsammans den nya amerikanska duon All Creatures. Var för sig var de på väg att satsa på solokarriärer inom den kristna musikindustrin, men träffade på varandra och la alla andra tankar åt sidan. I stället gick de all in på att skapa ett projekt tillsammans – All Creatures.

Hur låter det då? Tja, duon har bara hunnit släppa en enda låt men soundet kan beskrivas lite som en hybrid mellan For King & Country och Apollo LTD – och resultatet är löjligt bra. Ljuvt örongodis som du inte vill sluta lyssna på. Vi vill ha mer, mer, MER!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/6KdS6nIKd0YKjukYsnj6IX?si=24d60d4cb687425b

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar