Drömsk rock från Sverige

| 3 mars, 2017 | 0 Kommentarer

Helt färska musikprojektet Ten Cubits High har nu för första gången släppt ett alster, ”Your Kingdome Come”. Bakom namnet döljer sig det äkta paret Niclas och Elin Ottvall, som varit engagerade i lovsång olika församlingar sedan 90-talet, men som inte släppt någon egen musik förrän nu. Till hjälp har de hat Johannes Häger – sångare i Bullock Hearts som vi tidigare tipsat om – som förutom att ha producerat låten även har spelat alla instrument (utom trummor!).

Resultatet är en riktigt intressant låt, ett något suggestivt, lite drömskt alster som balanserar omkring i ett dimmigt pop- och rocklandskap och bjuder på riktigt sköna vibbar och en hel del ”edge”. Textmässigt och ljudmässigt låter det riktigt bra och ger mersmak. Fler låtar utlovas under våren – men spana in Ten Cubits High redan nu!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/4nit3dLh302ODodusfXZrW

5117a319fb1c80974ac3842cd22d3b65b70def15

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Lämna ett svar