Drömsk EDM från Kansas

| 20 oktober 2020 | 0 Kommentarer

EMD, dance och electro… Där har du tre genrer där det bara för några år sedan var smått omöjligt att hitta bra kristna artister. Men, tiderna har sannerligen förändrats bara på senare år och nu pulserar genrerna av kristna namn som Chris Howland, Matthew Parker, Jesus Loves Electro, LZ7 och Retain bara för att nämna några!

Nu är det dags att addera Jeremy James Whitaker till listan. Till vardag är Kansasbon Jeremy producent som inte sällan ger sig in i hihphop-genren, men när han släpper sitt egna debutalbum så är det med drömsk EDM/dance. Hela albumet ”Something, Anything, Everything” vibrerar av riktigt bra låtar, som ibland får dig att vilja dansa och som ibland passar som handen i handsken som avkopplande bakgrundsmusik.

Allra mest gillar vi avslutande ”You’ll Be With Me In The End”… drömskt, högklassigt, snyggt och riktigt bra!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/7flAuRSOWUPRi74KAgeyGg?si=k9OCWGo9T52yP9nSAjSW_g

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar