Det glöder om Roy Tosh

| 14 juni 2020 | 0 Kommentarer

Det är dags att än en gång damma av begreppet ”från klarhet till klarhet”, för precis det gör Orlandobaserade rapparen Roy Tosh. För några år sedan la han sin lovande basketkarriär åt sidan efter att ha upplevt ett starkt möte med Gud – och la istället sitt sikte på musiken. Utan att ha haft någon tidigare musikalisk erfarenhet gav han sig i kast med hiphopens värld och fick god hjälp av Andy Mineo och Benjah att forma sitt sound.

På senare tid har vi lärt oss att ett släpp från Roy Tosh innebär en riktigt bra låt – men frågan är om inte hans ”When I’m Gone” är den bästa hittills? Med en poppig touch i soundet, och en klistrig refräng, blir resultatet en låt som är väldigt svår att tröttna på. Riktigt, riktigt bra!

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar