Dance direkt från Schweiz

| 13 november 2020 | 1 Kommentar

Lystring! Den kristna dance- och EDM-scenen må ha en historisk av att vara ganska torftig med få artister inom genren. Men glöm allt det – för den tiden är helt klart förbi. De senaste åren har artister som Chris Howland, Capital Kings, Galactus Jack, LZ7, Jesus Loves Electro, Matthew Parker och svenska Hallasen väckt ordentligt liv i genren – och nu är det dags att addera ytterligare ett namn till den listan.

I Schweiz huserar nämligen Jack Izaak – en überduktig DJ-snubbe som började i gemet redan som 13-åring och som dessutom hunnit med att själva vara hiphopartist. Men nu är det schyssta dancebeats som gäller – något han bjuder med stor passion för att få fler att kunna lyssna – och dansa till! – riktigt bra kristen dancemusik.

Ett helt färskt album är här och vi kan inte riktigt få nog av låtar som ”My Shepherd”. Hög kvalité och riktigt schyssta beats utlovas – på med dansskorna direkt!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/4LzL3VqhNUZwP5UxlYbJ1A?si=rdFtjAT0TEyw3HkRHOIItw

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Kommentarer (1)

Trackback URL | RSS med kommentarer

  1. Jack Izaak skriver:

    Thank you so much 😎
    Be blessed
    Jack Izaak

Lämna ett svar