Courtnie Ramirez – ett nytt stjärnskott?

| 5 september 2019 | 0 Kommentarer

Få personer har en sådan näsa för att nosa upp nya talanger som TobyMac, vilket hans stall av artister i sitt skivbolag verkligen skvallrar om – Hollyn, Cochran & Co och Jamie Grace bara för att nämna några.

Nu har han signat den tidigare The Voice-deltagaren Courtnie Ramirez – en ung tjej som skivbolaget ser som ett framtidsnamn som kommer locka många nya ungdomar till den kristna musikgenren. Och att döma av första singeln – ”Perfectly Loved” – är det inget överdrivet uttalande! Courtnie har – tillsammans med bland annat skivbolagskollegan Ryan Stevenson – skrivit en riktig glädjeinjektion och poppiller som inte behöver någon lång tid på sig för att etsa sig fast. Riktigt, riktigt bra – håll koll på detta stora framtidslöfte!

 

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar