Corey levererar ny lovsångsfavorit

| 30 januari, 2018 | 0 Kommentarer

Han må vara en doldis ännu, Corey Voss, men han har icke desto mindre precis gett oss en av de där låtarna med potential till att bli en riktigt stor, ny lovsångsfavorit. Hans ”As It Is In Heaven” är inget annat än en majestätisk, stark, genombra lovsång med en mäktig text, och resultatet blir en lovsång som verkligen berör. Bli inte förvånade om det här är en låt som får spridning långt utanför hans egen Spotify-profil.

Corey har redan jobbat och skrivit musik tillsammans med artister som Paul Baloche och Lauren Daigle, och jobbar till vardags som lovsångsledare i Gateway Church i Tennessee och får väl läggas till i listan över lovsångsledare att hålla ögonen på.

Hans splitternya skiva ”Songs Of Heaven & Earth”, där ”As It Is In Heaven” finns med, är fylld av riktigt bra lovsång. En fantastisk röst (inte alls olik Phil Wickhams) och texter med djup ger en riktigt intressant skiva – missa inte!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/1nnjG2b7LtQ0DZhPwdQPc0?si=Y_zStYBASzyNKwHO9fd3UQ

Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=5ZHZ0AnVQF8

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar