Bullock Hearts klistrar sig fast

| 26 augusti, 2014 | 0 Kommentarer

Ibland behövs det bara några sekunder av en låt för att fastna.
Och ja, Bullock Hearts har verkligen lyckats med detta med sin nya ”Bells And Whistles”, som klistrar sig fast i huvudet som ett tuggummi under en skosula. Musikaliskt låter det som att Queen tagit en fika med The Ark och Mika, och på vägen till fiket passat på att håva i sig en skopa av svenska popglass från NONONO och The Royal Concept.
Och den där visslingen…tja, den hoppar fram som en studsboll och dansar bugg ihop med det klingande pianot någonstans i musikhjärnans innersta väsen.

Det är bara att gratulera Bullock Hearts – som består av Johannes Häger, Lina Häger, Simon Hammarbacken och Martin Jonsson – som den 31:a augusti har chansen att vinna en plats i Melodifestivalen 2014, då de tävlar i finalen av Svensktoppen Nästa 2014. För det är ett riktigt popsnöre de fått ihop.

Jag hoppas ni vinner. Det är ni värda!

PS. Det går att rösta på bandet via http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3147.

 

Spotify-länk: Bullock Hearts – Bells & Whistles
Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=gmLTMpxJalg

untitled2

 

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar