Akustiskt med Walker-Smith

| 20 februari 2021 | 0 Kommentarer

Som en av sångarna i Jesus Cultures lovsångsteam har Kim Walker-Smith medverkat på en rad av deras lovsånger och bidragit med sin låtskrivarpenna på ännu fler. Men Kim har också en egen gnistrande karriär som gett oss och miljontals andra lyssnare stora ögonblick som ”Just Be” och ”Throne Room”.

Nu har hon, som så många andra, använt sig av det populära ”café sessions”-konceptet (som även finns under liknande namn som ”living room sessions”) där det mesta skalats bort; utom hennes röst och en gitarr. Kvar står själva kärnan och essensen i låten, i en blottad och avskalad version. Och just i dessa stunder passar många låtar lite extra bra.

Inte minst väcker hon nytt liv i ”Rooftop” – en för många kanske redan lite bortglömd lovsångsdiamant som här verkligen kommer till sin rätta. Tack för det, Kim!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/3igyH0HfkzkPweiYQJOlXK?si=_DUtB_n2Rda5-ac1zsbrEg

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar