Ny stark låt från Unspoken

| 2 december 2018 | 0 Kommentarer

Det är svårt att tro att det bara gått fyra år sedan Unspoken debuterade, för ska du summera alla deras hit såhär långt behöver du ett långt papper och en välvässad penna. Genom de här åren har de etablerat sig som ett av de riktigt stora banden hemma i USA – i samma fack som band som Casting Crowns, MercyMe och Jordan Feliz – och har bjudit på låtar som ”Lift My Life Up” och ”Start A Fire”.

Men 2018 har varit ytterligare ett bra år för bandet som fått rejäla framgångar inte minst med låten ”Just Give Me Jesus” men även med ”You’ve Always Been” – båda hämtade från en ny färsk EP.

Det är något med soundet som bandet har, och inte minst udden när det kommer till låtskrivande, som gör bandet så bra – vilket de bevisar om och om igen. Har du inte upptäckt bandet än är det hög tid nu. Varför inte börja med ”If We Only Knew” – ännu en fantastisk låt med grym text, hämtad från EP:n ”Just Give Me Jesus”. Riktigt, riktigt bra.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/4dkiB4ZhBkJF3RdRzFL7lr?si=TZS1rgzPTO2Y-CNITxBpeg

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar