Medryckande hit från debutant

| 13 december 2018 | 0 Kommentarer

2018 har varit ett riktigt superår när det kommer till nykomlingar på den kristna musikscenen – överallt poppar dom upp och bjussar på den ena sköna låten efter den andra. Innan vi stänger böckerna för att summera 2018 är det hög tid att dra fram ytterligare ett sådant kort – amerikanen Brian Ortize. 

Brian är till vardags lovsångsledare i Kalifornien, där han också startat en egen lovsångsskola. Men vid sidan om det har han signat ett skivkontrakt med klassiska bolaget BEC Recordings och har precis släppt sin första EP, ”Open Up The Windows”. Där välter han både kiosker och högtalare med sin medryckande uptempolovsång ”Oh The Joy” som verkligen drar med lyssnaren. Det är läge att utfärda en rejäl hitvarning – och ett löfte om att Brian Ortize kommer låta sig höras än mer kommande år. Missa inte!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/6dCwdXm5B8jHoZbpB4AEBu?si=zJu0mlQ4QW-ce0Nh_ZH3DA

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar