CASS – ett framtidsnamn av stora mått

| 11 september, 2017 | 0 Kommentarer

Nya Zealand är mer än lamm, kiwi och stjärnan Lorde. Nyligen uppmärksammade vi ett av många lovsångsband från landet (Equippers Revolution), men det finns mer spännande att hämta.

Från Nya Zealand kommer nämligen också ett av 2017 års mest intressanta nya namn på den kristna musikscenen. CASS är namnet på artisten som imponerar på flera sätt. 22-åringen står för ett av de mest intressanta sounden just nu, där kreativiteten får fritt spelrum, som i kombination med en enorm musikalitet blir en riktig fullträff. Hennes första skiva, ”Genesis”, släpptes tidigare i år, och den är full av låtar som slår knock. CASS visar ett brett musikaliskt spektra och får varje låt att kännas som ett eget universum. Det blandas elektro, tropical house, pop och hiphop på ett imponerande sätt. Stort, imponerande och starkt. På nya singeln ”Silhouettes” visar hon sin multitalang igen på ett imponerande sätt.

Det här är en tjej att hålla ögonen på i framtiden – ett framtidsnamn av stora mått!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/3AoFd9WAOOCjnkXh5PsmYG

Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=K09Mfk2Ta2c

 

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar