Supertalangen Hulvey i superform

| 11 september 2023 | 0 Kommentarer

Jag vet – det är många superlativ i omlopp i det här inlägget, men så är också amerikanska supertalangen Hulvey något alldeles extra. Sin korta karriär till trots har karln redan över 2 miljoner (!) lyssnare varje månad på Spotify och är tveklöst ett av de allra största framtidsnamnen som den kristna musiken vaskat fram på länge.

”Love Like That”, en ny låt som han gör tillsammans med Torey D’Shaun och Alex Jean, är bara ett nytt kvitto på var han är på väg; till toppen av musikscenen! Låten är lite smått galen, på det bästa av sätt, och fortsätter på den väg som Hulvey klarar allra bäst; att bjuda på musik i en rad olika stilar och ändå lyckas prestera i världsklass. Hiphop, rap, soul eller pop spelar liksom ingen roll… den här snubben lyckas ändå. Missa inte!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/22haNP7zwUCrqPJIjfgOjx?si=18193ae955c7486a

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar