Phil Wickham släpper nytt

| 21 augusti 2013 | 0 Kommentarer

24 september är datumet för alla Phil Wickham-fans att hålla koll på! Då släpps The Ascension, 29-årige singer/songwriterns sjätte album i ordningen (borträknat en julskiva och två fantastiska singalong-skivor). Personligen är gossen från San Diego i USA en av mina stora favoriter, inte minst för hans röst som borde göra vilken grabb som helst avundsjuk. Men lika mycket är hans låtar vackra, genomarbetade hantverk som lyfts till skyarna av rösten.

Phil Wickham har, med allt rätt, blivit ett av de riktigt stora namnen i USA, och naturligtvis är förväntningarna stora på hans nya skiva. Men ”This Is Amazing Grace”, första smakprovet från kommande plattan, gör att fansen kan sova lugnt även fram till releasen – den bådar mycket gott. Och har du inte ännu lyssnat in denna naturbegåvning… tja, då är det väl hög tid!!

Spotify-länk: Phil Wickham – This Is Amazing Grace

413k4HjttUL__SL500_AA280_

Taggar:

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar