Ny hit från Newsboys

”Gammal är äldst” är måhända ett slitet uttryck, men det är dags att damma av det igen. För när det kommer till Newsboys så stämmer det faktiskt ganska bra. Inte bara är det här ett gäng som varit med på musikscenen ungefär sedan flintastenen användes vid lägereldarna, och de vägrar dessutom att sluta släppa ifrån sig hitlåtar.

Onekligen har Newsboys fått ny luft under vingarna sedan Michael Tait klev in vid mikrofonen, vilket även det vid det här laget ungefär var vid dinosauriernas tid. Bandet tycks vädra ny morgonluft och har släppt inte bara en ny låt – utan en klistrig sådan. Vi snackar radiotugg och lite ”ooo ooo ooo” och ja, ni fattar resten själv. Ännu en låt att skriva upp på hit-cv:t, Newsboys,

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/1kyA4poZlAELhEBFhgHHLr?si=b19f7c08b6c247fc

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar