Norrmännen välter dansgolvet

| 27 mars 2018 | 0 Kommentarer

Vill du uppdatera din spellista med GRYMMA EDM-beats? Fortsätt läs!
Den norska trion Jesus Loves Electro har fått oss att älska deras musik redan förut, men nu har tre långa år gått utan releaser – tills nu. Med nya låten ”Lift” gör grabbarna åter entré på den kristna EDM-scenen och de gör det på bästa sätt. Denna gång är det instrumentalt, men det är så välgjort att det inte går att göra annat än att kasta sig över volymknappen. Har de någonsin låtit bättre? Det är tveksamt. Vi snackar TUNG EDM av vassaste slag.

Jesus Loves Electro vill sprida Guds ord genom sin musik och har hittat sin nisch för att göra det. Det kanske är bäst att varna för några stora ord nu, men ”Lift” låter faktiskt som något Swedish House Mafia skulle kunnat koka ihop. Så du förstår själv – det är bara att klicka upp låten och börja dansa!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/3ixcTGAL0uNZWBOwqqubyo?si=GLFtKridSYKdBMM3z9SmlQ

 

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar