Judah hymlar inte med sitt budskap

| 18 oktober 2020 | 0 Kommentarer

Vi skulle kunna skriva hur långa utläggningar som helst om bandet Judah & The Lion och hur långt de har kommit i sin karriär. Som att deras mest spelade låt på Spotify har passerat över 63 miljoner streams, att de har drygt 1,8 miljoner lyssnare per månad och att de har etablerat sig i toppskiktet av folk/pop/bluesgrass/rock-genren med sin gränsöverskridande hybridmusik.

Nu har sångaren Judah Lee Akers gett sig ut på ett eget musikaliskt äventyr, kort och gott kallat Judah. Soundet är nytt jämfört med The Lion-materialet, och hans budskap i texterna är betydligt tydligare än med bandet.

Judah säger själv att han kommer med en fräsch ingång i lovsång, och att ”hoppet för Judah är att skrika ut Kristi kärlek till både följare och tvivlare”.

Hans första smakprov på hur det låter när han sjunger helt solo är riktigt intressant, och ökar längtan efter mer material!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/4SUoETNjvk8akzk1AMcSza?si=TS7c6UijTvGBzGWNJ-l2qw

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar