Intim film med Needtobreathe

| 22 januari 2014 | 0 Kommentarer

Needtobreathe har väntat ett tag på sitt riktigt stora genombrott. Kanske var förra skivan, The Reckoning, det första steget dit. Tja, skivan sålde i alla fall i över 50 000 ex första veckan i USA och bandet lyckades utöka sin fanbase ännu mer.

Med hjälp av filmaren Eric Ryan Anderson har bandet nu summerat tiden kring The Reckoning. De pratar tro och musik, men även problem inom bandet som slet rejält på bandmedlemmarna. Till och med ett slagsmål tar de öppenhjärligt med.

Filmen Prove The Poets Wrong är vackert filmad, otroligt ärlig och intim, och hjälper tittaren att lära ett fantastiskt bra band på ett bra sätt. Men inte minst bjuds det på några magiska liveversioner av några av deras grymma låtar. Den 33-minuter långa filmen är värd att titta på.

Mer Needtobreathe blir det inom kort, då bandet snart släpper sitt femte album Rivers In The Wasteland – planerat till mitten av april. Håll till godo med denna film så länge!

needtobreathe

Taggar: ,

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar