Hopp i en mörk tid

| 4 januari 2014 | 0 Kommentarer

För några månader sedan gick min pappa bort. En händelse som stannade upp livet fullständigt, och som vände allting upp och ner. Men mitt i all sorg, fick jag uppleva en känsla av hopp, ett hopp om att en gång få ses igen.

En sak som blev tydlig för mig ganska snart efter min fars bortgång var vilken påverkan musik har på mitt liv. Den finns alltid där, och rätt som det är fastnar en låt lite extra i sinnet. Precis så var det med Needtobreathes ”Streets Of Gold” för min del. Jag hörde låten redan när den släpptes för flera år sedan, men när den dök upp i spellistan efter min fars bortgång fick den nytt liv.

Låten förmedlar just en känsla av hopp, där en tro på Gud lyser igenom och skänker denna tro på att något bättre väntar. Texten berörde mig på djupet, och hjälpte mig igenom en tuff period på ett speciellt sätt. Kanske kan den göra samma sak med dig.

En del av texten lyder: The trouble with love is that it come’s to and end. But I’ve got a feeling I’m gonna find you again, just in a place where love can’t die. One day we’ll walk upon the streets of gold.

Spotify-länk: NEEDTOBREATHE – Streets Of Gold

soluppgang
Foto: Mattias Backlund

Taggar:

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar