Färgstarke sångaren är tillbaka

| 31 januari 2014 | 0 Kommentarer

1,6 miljoner sålda skivor fick vara nog för David Crowder Band som i början av förra året la musiken på hyllan. Åtminstone som band.

För i höstas kom The Digital Age, bildat av medlemmar från just DCB, och slog till med superhiten ”Captured”, som av denna blogg utsågs till förra årets näst bästa låt.

Nu gör även David Crowder själv solokarriär, och det tog inte lång tid innan han klättrat på försäljnings- och radiolistor även han.

Musikmässigt är det inte speciellt långt ifrån vad DCB gjorde, vilket väl i sig är ett bra betyg! Hans låt ”I Am”, som han skrivit ihop med esset Ed Cash, är ett första spännande smakprov från när den färgstarkare sångaren står på  helt egna ben – det ska bli väldigt spännande att se vad han kommer med härnäst… i februari kommer soloalbumet.

Spotify-länk: Crowder – I Am

 

i-am

Taggar: , , , ,

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar