Country som tar ut svängarna

Gillar du country? Fortsätt läsa! Just country är kanske inte den genre som vi tipsar som mest om, men när det finns guld att prata om så dammar vi av banjon och steal-guitaren och slänger ut ett tips.

Precis så ska vi göra nu när vi ska tipsa om doldisgänget Whosoever South. Här snackar vi om ett gäng med fötterna i USA:s sydstater, vilket i deras musik yttrar sig genom dels country men också att de kastar in genrer som hip-hop, americana och blues i sina låtar.

I deras sköna låt ”Down In The Woods” tar de ut svängarna ganska rejält och bjuder troligen på sin allra bästa låt såhär långt. Går det här verkligen att ogilla? Vi tror inte det. En sorts country-hybrid som får dig att genast vilja ge dig ut på vägarna med denna låt dundrandes i högtalarna. We like!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/0ejbU1FdNY8iHRux8Qd3wH?si=sA-yVwYrTmOHJqtyM8sj-w

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar