Rykande hett från Nashville

Gillar du band som Mumford & Sons? Då bör du verkligen läsa vidare!
För amerikanska trion Judah & The Lion går knappast att beskriva utan att nämna just Mumford som referens, för det är ibland tämligen svindlande likt. Icke desto mindre går det inte att bländas av Judah & The Lions musik. För det är rakt igenom välsvarvat och imponerande och skam vore väl att säga annat än att det här är ett band som kan gå ungefär hur långt som helst!

Bandet är, sannerligen, ordentligt nedborrade i den amerikanska söderns mylla musikaliskt sett. Banjon står alltid där vid frontlinjen och skapar känslan av att stå på en ranch i Nashvilles utkanter en sval sommarafton. Lyssna på  underbara ”Kickin’ Da Leaves” så förstår du själv varför de här gossarna mycket väl kan vara nästa band på allas läppar!

Spotify-länk: Judah & the Lion – Kickin’ da Leaves
Youtube-länk:
https://www.youtube.com/watch?v=7l5vM6ua48M

untitled4

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar